Basic Website

Wat is een Basic Website?

Een Basic Website is een website die bestaat uit meerdere pagina’s. Je kunt de website invullen zoals je wilt: met of zonder blog, met extra formulieren voor bijvoorbeeld het maken van reserveringen, maar bijvoorbeeld ook een Google Maps-kaartje is mogelijk, of een koppeling met een nieuwsbriefsysteem.

Samen nemen we door wie je doelgroep is, wat je wensen zijn en welke content ik graag van je ontvang (teksten, foto’s, logo, etc.).

Een Basic Website is inclusief de modules:

 • Header (bovenaan de (home) pagina, meestal een foto)
 • Ca. 8 pagina’s met content (teksten, foto’s etc.)
 • Footer (voettekst, onderaan de pagina)
 • Contactformulier
 • Links naar Social Media (bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Linkedin)
 • Whatsapp-link
 • Blog
 • Foto gallery

(voor alle modules geldt: indien gewenst)

Extra opties, welke mogelijk zijn bij een Basic Website:

 • Extra pagina’s met content
 • Google-Maps kaartje
 • Extra formulieren (bijvoorbeeld een reserveringsformulier)
 • Gastenboek
 • Koppeling met nieuwsbriefsysteem
 • Google Analytics (statistieken) installeren en instellen
 • Boekingskalender
 • Etc.

Andere wensen? Laat het weten!

(voor alle opties geldt: meerprijs wordt vooraf aangegeven)

Wat kost een Basic Website?

Een Basic Website is al mogelijk voor € 595 excl TVA (TVA = Franse BTW). De TVA is niet van toepassing omdat mijn onderneming een micro-enterprise is en ik geen TVA (BTW) hoef te berekenen.

Dit is inclusief de bovenstaande modules zoals o.a. een header, footer, contactformulier, foto-gallery en eventueel een blog. Wil je meer opties toevoegen aan je website? Dan geef ik je vooraf de meerpijs voor de gewenste opties aan.

Voordelen van een Basic Website

"Onbeperkt" aantal pagina's

Een website bestaat al gauw uit 5 pagina’s. Maar wanneer je veel tekst (en/of afbeeldingen) hebt, kan er een “onbeperkt” aantal pagina’s toegevoegd worden.

Geschikt voor mobiel gebruik

Veel mensen bekijken websites met hun tablet of mobiele telefoon. Iedere website welke ik maak is responsive, en kan dus ook prima bekeken worden op een tablet of mobiel.

Blog is mogelijk

Bloggen is o.a. goed voor de vindbaarheid van je website in zoekmachines zoals Google. (SEO) Dus heb je regelmatig nieuws, uitleg, leuke weetjes, of andere interessante informatie, overweeg dan zeker om te gaan bloggen.

SEO (vindbaarheid Google)

Bij een Basic Website kun je veel zelf doen om de vindbaarheid van je website te verbeteren, in zoekmachines zoals Google. Je kunt bijvoorbeeld iedere pagina optimaliseren voor 1 of meerdere zoekwoorden, waardoor je website beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google.

Uitbreiden is mogelijk

Een Basic Website is heel flexibel. Het is altijd mogelijk om later je Basic Website uit te breiden, met bijvoorbeeld meer pagina’s, meer foto’s, een blog, of een extra formulier.

Budget vriendelijk

Een professioneel ontwerp voor een betaalbare prijs. Een Basic Website laten maken is al mogelijk voor € 595,- Dit is inclusief de modules, een handleiding, en 3 maanden gratis technisch onderhoud.

Je Basic Website zelf eenvoudig aanpassen (of laten doen)

Zodra je hebt gekozen welk websitepakket je wilt (One Page Website, Basic Website of Maatwerk Website), en je logo, teksten en foto’s hebt aangeleverd, ga ik voor je aan de slag met het ontwerpen en bouwen van je website.

Alle websites worden gemaakt met WordPress. Hierdoor kun je straks zelf je nieuwe website eenvoudig aanpassen. Zoals het toevoegen van tekst, vervangen van afbeeldingen, etc. Na oplevering van de website ontvang je een handleiding en ik blijf uiteraard bereikbaar voor je vragen.

Wil je het aanpassen van je website uitbesteden, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt, dan kan ik dit ook van je overnemen. Hiervoor bied ik je de support mogelijkheid, hier lees je er meer over.

 

Iedere Basic website is:

Gemaakt met WordPress

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te passen

Responsive Design

Je website is ook op een tablet of mobiel goed leesbaar.

SEO vriendelijk

Website wordt goed gevonden door Google

In jouw huisstijl

Jouw logo, jouw kleuren. Styling van de website die past bij jouw onderneming

Professioneel

Ontworpen en gebouwd door een professional.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen? Laat het me weten! Neem contact op om je vragen te bespreken.