Website laten maken

Website laten maken

Heb je zelf geen tijd, geen zin of niet de kennis om een website te maken? Ik help je graag! Door mijn kennis en jarenlange ervaring, kan ik je adviseren vanaf de eerste stappen voor een nieuwe website tot en met de support na oplevering van je nieuwe website. Samen nemen we door wat je nodig hebt voor je nieuwe website, tijdens de bouw van je website hou ik je op de hoogte en ook na oplevering van je website kan je met je vragen bij mij terecht.

Ik maak een professionele website voor je, welke perfect aansluit bij je onderneming en welke je klanten/gasten aanspreekt. Een website welke je zelf eenvoudig aan kunt passen. De tarieven zijn aantrekkelijk en overzichtelijk. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

 

One page, Basic en Maatwerk Website

Je hebt de keuze uit 3 website-pakketten: een One Page Website, een Basic Website of een Maatwerk Website.

 

3 Website Pakketten:

Je hebt de keuze uit 3 mogelijkheden: een One Page Website, een Basic Website of een Maatwerk Website.

One Page Website

Website bestaande uit 1 pagina. Een One Page Website is overzichtelijk, alle info is eenvoudig te bekijken (de bezoeker scrollt naar beneden), ideaal voor mobiel gebruik, en budget-vriendelijk.

Inclusief handleiding en 3 maanden gratis technisch onderhoud.

Een One Page Website is al mogelijk voor € 395,-

Basic Website

Een professionele website met zoveel pagina’s als je wilt en eventueel ook een blog of andere extra toevoegingen. Ook een Basic Website is responsive, dus geschikt om te bekijken op tablet en mobiel.

Inclusief handleiding en 3 maanden gratis technisch onderhoud.

Een Basic Website is al mogelijk vanaf € 595,-

Maatwerk Website

Zoals de naam al aangeeft, wordt een Maatwerk Website op maat gemaakt. Ideaal wanneer je specifieke wensen hebt voor het design van je website of bijvoorbeeld een webshop toegevoegd wilt hebben.

Inclusief handleiding en 3 maanden gratis technisch onderhoud.

Een Maatwerk Website is mogelijk vanaf € 795,-

Je website zelf eenvoudig aanpassen (of laten doen)

Zodra je hebt gekozen welk website-pakket je wilt (One Page, Basic of Maatwerk Website), en je logo, teksten en foto’s hebt aangeleverd, ga ik voor je aan de slag met het ontwerpen en bouwen van je website.

Alle websites worden gemaakt met WordPress. Hierdoor kun je straks zelf je nieuwe website eenvoudig aanpassen. Zoals het toevoegen van tekst, vervangen van afbeeldingen, etc. Na oplevering van de website ontvang je een handleiding en ik blijf uiteraard bereikbaar voor je vragen.

Wil je het aanpassen van je website uitbesteden, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt? Dan kan ik dit ook van je overnemen. Hiervoor bied ik je de support mogelijkheid, hier lees je er meer over.

 

Iedere website is:

Gemaakt met WordPress

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te passen

Responsive Design

Je website is ook op een tablet of mobiel goed leesbaar.

SEO vriendelijk

Website wordt goed gevonden door Google

In jouw huisstijl

Jouw logo, jouw kleuren. Styling van de website die past bij jouw onderneming

Professioneel

Ontworpen en gebouwd door een professional.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen? Laat het me weten! Neem contact op om je vragen te bespreken.